fbpx

Spreker

Als ondernemer spreek ik regelmatig tijdens evenement of treed ik op als dagvoorzitter. Tijdens mijn bijdrage creëer een sfeer neer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik je te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid. Soms zoek ik de grenzen op en neem ik je mee op avontuur. Ik ga daarbij humor en zelfspot niet uit de weg.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter begeleid ik met souplesse het programma. Op het podium ben ik in mijn element en stel vragen die een ander niet durft te stellen. Altijd met respect. Het maakt me blij wanneer een dag goed en ordentelijk verlopen is en het publiek nieuwe kennis en inspiratie mee naar huis neemt.

Key-note spreker

Als ondernemer heb ik veel mooie dingen gezien, maar ook fouten gemaakt. Daar kan ik veel over vertellen. Ik deel graag mijn ondernemerservaring met je. Wanneer jij na mijn lezing de deur uitloopt en thuis wil nakijken hoe je je zaken geregeld hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Masterclass

In de Masterclass Verkopen vertel ik je hoe je onderscheidend kunt verkopen. Met voorbeelden uit de praktijk ga je het zelf ook toepassen. In de Masterclass Communicatie leer ik je hoe communicatie werkt in de praktijk. Wat je als zender of ontvanger kunt doen om de communicatie plezieriger en effectiever te laten verlopen.

Panellid / jury

 

Heb je een verkiezing, wedstrijd of ander evenement waarbij je een (vakkundige) jury nodig hebt op het gebied van presentatie, ondernemen, verkoop of communicatie? Dan kun je bij mij terecht. Ik jureer eerlijk, maar altijd met respect. Mijn doel is om iemand in zijn waarde te laten en positieve feedback te geven.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via tel. 06 – 53 32 19 34 of mail naar cor@corspronk.nl. Wil je eerst nog inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij mijn vlogs, video’s of download mijn whitepaper. Veel plezier!