fbpx

Spreker

Verhalen ontstaan uit het leven! Met volle overtuiging en gezonde overwegingen. Cor Spronk raakt, verrast, enthousiasmeert, stimuleert en opent ogen. Passie, geloof en (levens)kennis komen doelgericht samen.

Als DGA mentor en ondernemer ben ik regelmatig spreker tijdens een businessevenement waar ondernemers in de zaal zitten. Tijdens mijn bijdrage creëer een sfeer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik jou als ondernemer te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid. Vaak zoek ik de grenzen op en neem ik je mee op avontuur. Ik doe dat ook met veel humor en zelfspot.

Als ondernemer heb ik veel mooie dingen gezien, maar ook fouten gemaakt. Daar kan ik veel over vertellen. Ik deel graag mijn ondernemerservaringen met je. Wanneer jij na mijn lezing de deur uitloopt en thuis wil nakijken hoe jij jouw zaken geregeld hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Ik weet wat ondernemen is met al zijn diepte- en hoogtepunten. Daar kan ik over vertellen. De ervaring leert dat dit het beste “land” bij ondernemers. Vaak doe ik dat ook naar aanleiding van de inhoud van het kennisdocument Vind de “lol” terug in het ondernemen!, waarin ik de Reis van de Ondernemer beschrijf. 

Over de meeste onderwerpen en thema’s over ondernemerschap kan ik een boeiende spreekbeurt geven, maar sinds twee jaar spreek ik ook over visie. Over het zetten van een stip op de horizon. Dit kan gaan over een bedrijf, over een sector, over digitalisering, maar ook over een voorstelling die we kunnen hebben over duurzaamheid. Als visionair kan ik mensen enthousiast in beweging krijgen naar een nieuw gemeenschappelijk doel.

De meeste impact maak ik als ik als spreker live aanwezig ben, maar inmiddels kan ik mij online ook goed redden en de gemoederen doen bewegen.

Lees hier wat Theo Labrujere, Marcel Arends of Arjan Ahout vond van de spreekbeurten van de afgelopen tijd. Zij gingen u voor.