Stans Ploeg-Kappert : “Of ik een ODC meting wilde doen. ‘Een wat?’ was mijn eerste reactie.
Een meting om je onbewuste drijfveren en natuurlijke talenten in kaart te brengen. In 10 minuten was ik er doorheen. Appeltje eitje. Geen lange vragenlijsten tot mijn verassing, maar meer op gevoel bepalen wat je het meest aanspreekt. Hoe deze 10 minuten tot een rapportage zou komen waarin ik mijzelf zou herkennen vond ik nog moeilijk te geloven.

Geen verassing dus dat ik behoorlijk sceptisch het rapportage gesprek in ging met Cor. Vrij vlot al moest ik hardop lachen om wat Cor naar aanleiding van deze meting over mij kon vertellen en hoe zich dat in mijn werk vertaalde. Een klein beetje openstellen kon dus zeker geen kwaad. Ik heb een zeer prettig gesprek gehad met Cor waarbij hij niet bang is om naar aanleiding van de meting vragen te stellen waardoor je kritisch naar jezelf moet kijken. Het was voor mij helder, prettig en absoluut bruikbaar. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn kijk op de mensen met wie ik dagelijks werk.

Ik kan deze ODC meting van harte aanbevelen, doe deze vooral bij Cor. Zijn enthousiasme en eerlijkheid zijn er niet alleen tijdens het gesprek maar ook daarna is hij altijd bereid vragen te beantwoorden of met je mee te denken”.

Stans Ploeg-Kappert, directeur van EduCenter Opleidingen BV

EduCenter Opleidingen uit Woudenberg, waar Stans Ploeg-Kappert directeur van is, is erkend opleidingsinstituut voor de bouw en Infra. Ze kunnen eenvoudig inschrijven en registreren via hun CMS-systeem en service en flexibiliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Naast alle mogelijkheden in hun eigen opleidingscentrum bieden ze ook incompany mogelijkheden.

Terug naar het overzicht