fbpx

Verkooptraining

Ga jij er als commerciële tijger dagelijks hard tegenaan? Ben jij ervan overtuigd dat je dé oplossing voor je klant hebt, maar blijven je verkoopdoelstellingen achter? Of heb je het gevoel dat je niet alles uit je verkoopinspanningen haalt?
Met de verkooptraining van Cor Spronk ga je van spelgedrag naar écht contact en creëer jij de gunfactor en het onderscheid die je nodig hebt om succesvol te zijn!

Waar sta je nu?

 

In deel 1 van de training houd ik je een spiegel voor en laat ik je zien hoe jij overkomt. Ik vraag je naar je bereidheid om van spelgedrag naar écht contact te gaan. Ben je bereid om je klant oprecht te helpen, in plaats van jezelf te helpen door je targets te halen? Je krijgt de theorie om naar een evenwichtige relatie met je klant te gaan. Zonder trucjes, vanuit je eigen kracht.

We gaan het doen

 

In deel 2 gaan we het doen! We gaan vol aan de slag met rollenspellen, zodat je de theorie in praktijk kunt brengen. Oefenen geblazen! Ik ondersteun je in de training met veel voorbeelden uit de praktijk, ik prikkel je en daag je uit. Alle kennis en ervaring kun je zo mee nemen naar je eigen dagelijkse leven.

Resultaat

Na mijn training ben je niet meer afhankelijk van je targets en je klant. Jij hebt invloed. Door je opstelling onderscheid je je van je concurrent en heb je je eigen gunfactor gecreëerd. Dit wordt zichtbaar in je resultaten. Jij voelt je goed, je klant voelt zich gehoord en geholpen en er ontstaat een succesvolle win-win situatie.