Ruim een jaar geleden maakte ik een vlog dat ik een boek ging schrijven. Tja en belofte maakt schuld.

Ik was afgelopen jaar al enkele keren begonnen om te schrijven, maar na enkele bladzijden legde ik het dan weer ter zijde. Ik dacht dan: “Dit is echt voor niemand interessant en dit gaat niemand lezen”. Maar voor de zomer van 2019 sprak ik met de nieuwe Burgemeester van Dronten en hij haalde mij over om toch dat boek te gaan schrijven. “Dat boek gaat er komen, zei hij, en ik ga het voorwoord schrijven……..” Toen ik thuis kwam besloot ik om nu door te zetten.

Vervolgens werd ik heel hoopvol over overheidssubsidie van de Provincie Flevoland, maar dat bleek na vele gesprekken een lege huls. Volgens de Provincie zou het laten schrijven van
een boek niet leiden tot meer omzet en opdrachten……………… Nou, met deze beoordeling hebben ze dan toch maar mooi weer wat geld bespaard, maar of ze daarmee de Flevolandse economie hebben aangejaagd….??

Maar niet getreurd, het boek gaat er toch komen, ook zonder subsidie. Inmiddels heb ik een uitgever en ghostwriter gevonden en we hebben de omslag ook al klaar.

Over een poosje laat ik jullie weer weten hoe het met de vorderingen gaat.

Terug naar het overzicht