Ruim een jaar geleden maakte ik een vlog dat ik een boek ging schrijven en afgelopen maanden heb ik jullie steeds op de hoogte gehouden. In deze 5e video van de Making of vertel ik er weer wat meer over.

Tijdens het schrijven van het boek kwamen we erachter dat duivelse dilemma’s vaak met geld te maken hebben. Hoe ga ik met mijn geld om. mag ik wel veel geld verdienen als gelovige ondernemer. Zo sprak ik met andere ondernemers of zwart geld iets van vroeger was of nog steeds actueel? Bijzonder is het om te zien dat iedere ondernemer daar toch wel weer anders naar kijkt en mee om gaat. Het is nog niet altijd makkelijk om de wet te gehoorzamen.

Wat ook opviel is dat we constant maar verantwoording afleggen. En dan doen we dan door bijvoorbeeld te benadrukken hoeveel korting we wel gekregen hebben. net of dat dan de aankoop rechtvaardigd…..

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, zegt men wel eens. Daarom zijn we er nu ook mee bezig om te kijken of we plaatjes of beelden bij elk hoofdstuk moeten gaan doen.

We blijven lekker doorgaan, het einde is in zicht…..

Terug naar het overzicht