The making of Mijn boek 4

Ruim een jaar geleden maakte ik een vlog dat ik een boek ging schrijven. In deze 4e video van The Making of, vertel ik er weer wat meer over.

Hoe werkt dat dan, zo’n ghostwriter? Nou, elke week bel/skype ik enekel uren met mijn ghostwriter. We bespreken dan een nieuw dilemma door en we doen een review op de hoofdstukken die tot dan toe als geschreven zijn.

En ja hoor, de twijfel sloeg weer toe. Als ik dan lees wat we gemaakt hebben dan denk ik echt: Dat gaat geen mens lezen. Zo bijzonder is het niet. Maar gelukkig zijn er dan mensen om mij heen die daar anders over denken.

Gaan je de planning halen? Die vraag hoor ik nu regelmatig als ik over de twijfel en bloed, zweet en tranen vertel. We lopen momenteel nog op schema, maar beloftes durf ik nog niet te doen.

Waar doen we de boeklancering? Die vraag doet zich nu ook voor.

Wie van jullie heeft een mooie locatie in gedachten en waarom juist die?
Wil je die hieronder in een commentaar vermelden?

Terug naar het overzicht