fbpx

Over Cor Spronk

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer uit het oosten van het land.

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

Als DGA mentor is Cor niet oordelend. Hij vindt het van belang er voor hen te zijn. Dat doet hij op een natuurlijke manier. Niet geforceerd of aangeleerd. Cor wil vooral inspireren, helpen, zorgen dat je verder komt. Hij wil zijn eigen ervaring daarvoor inzetten.
Daarnaast is Cor goed in het zien van de stip aan de horizon. Een visionair. Daar heeft hij al veel ondernemers mee geholpen. Hij ziet het voor zich en kan het goed overbrengen. Één op één, maar ook voor een grote groep.

Telkens weer vind hij, voor en met de ondernemer, de “lol” terug in het ondernemen!

Als spreker is Cor een verhalenverteller. Op het podium is hij volledig in zijn element. Hij neemt zijn toehoorders mee en vertelt verhalen die ontstaan zijn uit het (ondernemers)leven. Bouwt een verhaal dusdanig op dat het publiek geboeid blijft. Hij vertelt met behulp van passende stiltes en spanningsbogen. Hij voelt aan waar de toehoorders “zich bevinden” en brengt de boodschap zo, dat de toehoorders er concreet iets mee kunnen.

Met zijn informatieve en -goed in de praktijk te gebruiken- vertellingen is Cor dé spreker voor ondernemers. Offline, maar ook online!