Transitievergoeding

Dit is wat ik tegen een ondernemer zei die geen transitievergoeding aan zijn werknemer wilde betalen en hoopte dat de werknemer zelf ontslag nam. Het kostte hem uiteindelijk veel negativiteit in zijn onderneming, vier maanden extra gezeik. Dit was niet goed voor hem, maar zeker niet voor de werknemer in kwestie.

Moeilijke beslissing maken?

Zit je al tijden aan te hikken tegen een moeilijke beslissing, maar weet je dat je trekt aan een dood paard? Moet je eigenlijk afscheid nemen van een werknemer, van je compagnon, van een ooit gewaardeerde klant of van een leverancier, waarvan je denkt dat je niet zonder kunt?

Luister naar je hart, naar je onderbuikgevoel en maak er een eind aan. Ja, dat doet even pijn, maar doorgaan gaat meer pijn opleveren. Dus kies maar.

Wil je er eens over sparren? Je weet mij te vinden, maak hier een afspraak.

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#eindmetpijn
#pijnzondereind
#mentor
#dgamentor

Terug naar het overzicht