In een glazen bol kijken, dat is niet zo moeilijk. Maar wat zie je dan? Wat wil je zien?

De toekomst voorspellen is momenteel niet zo gemakkelijk. Sinds Corona weten we dat de wereld er “straks”, tegen onze wil en beslissing, heel anders uit kan zien.

Afgelopen tijd mocht ik andere ondernemers helpen om nieuwe visie te ontwikkelen voor hun bedrijven. Dit kon nodig zijn vanwege de veranderende markt, maar ook omdat de ondernemer de kansen niet zag die hij en zijn bedrijf te bieden hadden.

Ben ik nu Tita Tovenaar geworden? Nee.
Ben ik een toekomst voorspeller? Nee
Ben ik een visionair? Ja

Ik las ergens: Een visionair loopt ten opzichte van anderen als het ware voorop in zijn waarnemingen en is vooruitziend. Hij of zij heeft bijvoorbeeld de kwaliteiten en inzicht in waar ontwikkelingen in de toekomst tot kunnen leiden en ziet mogelijkheden. Iemand kan hierdoor anderen helpen.

Ik help je graag. Maak gerust een afspraak.

#glazenbol #visionair #mentor

Terug naar het overzicht