De goedkoopste is niet…..

Wim van Beuzekom: “De goedkoopste camping van Frankrijk is niet de beste camping, daar is geen zwembad, of schoon toilet of warme douches.

Het goedkoopste hotel in Turkije, even los van Corona, dat is niet het hotel aan zee met een goed strand en een shuttle bus die jou op het strand brengt.

De goedkoopste auto is niet de fijnst rijdende auto als je veel onderweg bent.

Waarom?

Waarom moet ik dan wel de goedkoopste leverancier voor jou zijn?

Het is een trend, zeker bij overheden, bij heel veel mensen. Dus de klant die mij waardeert en accepteert wat ik daarom kost, dat vind ik een echte klant.

𝙀𝙣 π™™π™žπ™š π™ π™§π™žπ™Ÿπ™œπ™© π™‘π™žπ™šπ™›π™™π™š π™©π™šπ™§π™ͺπ™œ π™™π™žπ™š π™€π™£π™œπ™šπ™ π™šπ™£π™™ π™žπ™¨. πŸ˜‚ “

Dit en veel meer in de Podcast voor DGA’s op maandag 28 september waarin Cor Spronk in gesprek is met ondernemer / DGA Wim van Beuzekom.

Wilt u deze podcasts luisteren dan kun je deze vinden op onze podcastpagina.

Wie kan jou hiermee helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#beuz
#liefde
#dgamentor

Terug naar het overzicht