Ondernemer, wat gun jij jezelf?

Laatst had ik een gesprek met een andere ondernemer over gunnen.

Heel veel ondernemers doen zaken op basis van gunnen. Ze doen niet altijd zaken met de goedkoopste, maar zoveel mogelijk met andere ondernemers die ze het gunnen. Waar het gevoel goed is.

Maar gunnen ondernemers zichzelf eigenlijk wel genoeg. Ik denk dat veel mensen een vooroordeel hebben over ondernemers. Ze rijden maar in dikke auto’s en zijn enkel op geld belust…….

Perceptie of werkelijkheid

De werkelijkheid is vaak anders. Ze werken zich de schompes, nemen de verantwoordelijkheid om de kosten en de risico’s op zich te nemen, maar komen zelf vaak pas het laatst aan de beurt. Of helemaal niet.

Daarna vroeg ik mij af, gewoon omdat het kan: Ondernemer, welke plek op aarde wil jij nog eens bezoeken? En wanneer ga je dat doen?

Ik zou zeggen: Gun het jezelf en maak een keuze wanneer je gaat!

#DGAmentor 
#ondernemerschap 
#gunnen

PS Ik wil graag eens naar het Noorderlicht….

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel

Terug naar het overzicht