fbpx

DGA Mentor (via Zoom)

Ondernemer zijn is het mooiste dat er is. Maar niet altijd heel gemakkelijk. Soms loop je vast en weet je even niet hoe je verder moet, of voel je gebrek aan motivatie. Dan is het fijn om vanuit vertrouwen je verhaal te kunnen delen met een ervaren collega. Een hulpvraag te kunnen stellen en te sparren. Om nieuwe inzichten te krijgen, zodat je jezelf of je onderneming weer op de rit krijgt.

Een mentor zijn voor anderen, dat is mijn 2e natuur. Zo heb ik al heel wat startende jonge ondernemers, collega’s en bevriende ondernemers in mijn leven bijgestaan. Dat ging vanzelf.
Mijn kracht ligt in mijn bedrijfskundige kennis, 30 jaar ondernemerservaring en het vermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is.

Mijn adviezen komen voort uit wat voor mij gewerkt heeft tijdens vergelijkbare situaties.
Ik deel die adviezen omdat ik denk dat het ook voor jou kan werken, zodat je kunt gaan ondernemen met lef. Wat mij onderscheid is dat ik empathisch luister, met al mijn zintuigen. Ik stem me op jou af en ik reflecteer. Ik oordeel niet, maar ben nieuwsgierig. Uiteindelijk bepaal jij wat je ermee wilt doen en of je je wilt laten inspireren. Het enige dat je hoeft te doen is je open te stellen.

Wil je alvast wat inspiratie? Bekijk dan mijn vlogs of whitepaper. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op via tel. 06 – 53 32 19 34. Mailen mag ook via cor@corspronk.nl.