fbpx

DGA mentor

De “lol” terug vinden in het ondernemen! Dat is waar ik je mee help. In welke fase jij of je bedrijf zich ook bevind. 100% gegarandeerd.

Ondernemer zijn is het mooiste wat er is. Maar niet altijd heel gemakkelijk. Soms loop je vast en weet je even niet hoe je verder moet, of voel je gebrek aan motivatie. Dan is het fijn om in vertrouwen je verhaal te kunnen delen met een ervaren collega. Een hulpvraag te kunnen stellen en te sparren. Om nieuwe inzichten te krijgen, zodat je jezelf en je onderneming weer op de rit krijgt.

Ervaringsdeskundige

Mijn kracht ligt in mijn bedrijfskundige kennis, ruim 30 jaar ondernemerservaring en het inlevingsvermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is, maar ik ben wel een ervaringsdeskundige.

Wat werkt?

Mijn adviezen komen voort uit wat voor mij gewerkt heeft tijdens vergelijkbare situaties.
Ik deel die adviezen omdat ik weet dat het ook voor jou kan werken, zodat je kunt gaan ondernemen met lef. Wat mij onderscheid is dat ik empathisch luister, met al mijn zintuigen. Ik stem me op jou af en ik reflecteer. Ik oordeel niet, maar ben nieuwsgierig. Uiteindelijk bepaal jij wat je ermee wilt doen en of je je wilt laten inspireren. Het enige dat je hoeft te doen is je open te stellen.