fbpx

DGA mentor

De “lol” terug vinden in het ondernemen! Dat is waar ik je mee help. In welke fase jij of je bedrijf zich ook bevind.

DGA Mentor

Ondernemer zijn en ondernemen is het mooiste wat er is. Maar niet altijd heel gemakkelijk. Soms loop je vast en weet je even niet hoe je verder moet, of voel je gebrek aan motivatie. Dan is het fijn om in vertrouwen je verhaal te kunnen delen met een ervaren collega die een periode jouw mentor kan zijn. Een hulpvraag te kunnen stellen en te sparren. Om nieuwe inzichten te krijgen, zodat je jezelf en je onderneming weer op de rit krijgt of in een versnelling.

Ervaringsdeskundige

Mijn kracht ligt onder andere in mijn bedrijfskundige kennis, ruim 30 jaar ondernemerservaring en het inlevingsvermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is. Maar ik ben wel een ervaringsdeskundige op vele fronten. In situaties die ik zelf heb meegemaakt en wat ik in mijn rol als mentor heb mogen ondersteunen bij andere ondernemers.

Wat werkt?

Mijn adviezen komen voort uit wat voor mij gewerkt heeft tijdens vergelijkbare situaties.
Ik deel die adviezen omdat ik weet dat het ook voor jou kan werken, zodat je kunt gaan ondernemen met lef. Met lol. Wat mij onderscheid is dat ik empathisch luister, met al mijn zintuigen. Ik stem me intuïtief op jou af en ik reflecteer. Ik (ver)oordeel niet, maar ben nieuwsgierig. Uiteindelijk bepaal jij wat je ermee wilt doen en of je je wilt laten inspireren. Het enige dat je eerst hoeft te doen is je open te stellen.

Visionair

Wat ik goed kan is het zien van een nieuwe stip aan de horizon voor jou en jouw bedrijf. Ik zie wat de kansen kunnen zijn. Ik zie wat de beste visie voor de toekomst is. Ik ben een visionair. Sommigen noemen me zelfs een profeet. Daar heb ik al veel ondernemers mee geholpen. Hij is niet super knap ofzo, maar het is iets wat ik kan. Wat ik zie. En wat ik niet voor mijzelf wil houden.

Overtuigende autoriteit: visionaire leider, continu verantwoordelijk, autonome onderhandelaar; dit vol intuïtieve archetype combineert het gevoel voor richting en verantwoording tot een overtuigende autoriteit. Zorgt voor een lange termijnvisie en gebruikt hierbij altijd de input van anderen om zijn standpunt aan te scherpen. Gedrevenheid in het creëren van visie is leidend en wordt als kompas gebruikt. Komt zeer overtuigend over naar anderen.

Er is een aanbieding voor jou

Om je goed te kunnen helpen heb ik als mentor 3 programma’s ontwikkeld. Op onze AANBIEDINGSPAGINA lees je hier meer over.

Heb je direct een dringende vraag waarmee ik je kan helpen? Bel dan naar 06-53321934 of stuur een mail naar cor@corspronk.nl

Ik vind met jou de lol terug in het ondernemen! 100% gegarandeerd!

Kijk voor mijn ondernemersprofiel op LinkedIn. Kom voor mijn ondernemersverhaal naar Dronten. Dan vertel ik je alles tijdens een kop koffie of thee.

Wij zijn lid van NOBCO en werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO (EGC) en zullen ons bij klachten onderwerpen aan het bij deze gedragscode behorende klachtenreglement, zoals deze thans luiden of in de toekomst zullen komen te luiden. Tevens onderschrijven wij de EMCC Diversiteit en Inclusie Verklaring.