De stip op de horizon

Premier Rutte bracht ons gisteren goed nieuws. Voor de één is de stip op de horizon aankomende maandag, voor een ander 1 juni of 1 juli en voor weer een ander is dit 1 september.
Wat is jouw stip op de horizon?

Wat hebben we er naar verlangd om weer perspectief te krijgen voor onze bedrijven. Wanneer mogen we weer “los”? Misschien weet je niet hoe je het moet aanpakken, niet in deze markt, niet in deze anderhalvemetereconomie.

Ik heb juist in deze afgelopen periode ontdekt dat ik het juist heel erg leuk vind om jou daarbij te gaan helpen. Jou weer te helpen dromen, met jou weer die stip op de horizon te vinden. Voor jou en
jouw bedrijf.

Ik bied je aan om bij mij eens een kopje koffie te komen drinken of ik bij jou. Dan kunnen we bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn om op den duur weer te zien: Daar gaan we heen, daar breng ik mijn bedrijf naartoe en daar kan ik weer van genieten.

Zodat je er weer ten volle voor kunt gaan als ondernemer. Ik ben je graag van dienst.

Reageren? Mail dan naar cor@corspronk.nl

#stipopdehorizon #visionair #corspronk #spreker #mentor #ondernemer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #webinararchitect #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #digitalentrepreneur #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy #startupbusiness #successstory

Corona week 7 | Als je geschoren word | corspronk.nl

Terug naar het overzicht