Wij worden als ondernemers momenteel geschoren door de overheid, maar hoelang blijven we nog stil zitten?
Als je geschoren word, dan moet je stilzitten. Anders kon je wel eens lelijk snijden.
In deze tijd van Stay safe en stay at home proberen Jacco Vonhof en Hans de Boer in Den Haag onze belangen te behartigen. Maar wat doet premier Mark Rutte eraan? Heeft de overheid door deze Stay safe gedachte ons niet gewoon bij de ballen?
Natuurlijk zijn er al veel ondernemers die zich vechtend een weg banen naar mogelijkheden, maar de meerderheid moet stil blijven zitten omdat ze niet open mogen, ze worden nog steeds geschoren.

Hoe lang nog wachten we af tot Rutte de boel versoepelt?

Ik heb in mijn ondernemersbestaan dit nog niet meegemaakt maar heb wel regelmatig gevoelt dat een klant, leverancier of bijvoorbeeld medewerker probeerde ons bedrijf in de tang te houden. Dat was natuurlijk niet gemakkelijk, maar ook daar kwam altijd weer een uitweg of een mogelijkheid.

Ook voor nu wil ik je moed geven. Er komt een beteren tijd. Er komt een moment dat je weer vrij word en je weer kunt gaan ondernemen. En daarom zeg ik:

Hou vol, houd afstand voor zolang het nog nodig is en blijf gezond. En met het immuunsysteem wat de meeste mensen hebben gaat dat dus wel goed komen.

Corona week 6 | Varen op zicht | corspronk.nl

Terug naar het overzicht