Tijdens de persconferentie op 21 april zei premier Rutte: We varen op zicht. Hoe werkt dat eigenlijk en hoe doe ik dat? Ik kijk niet te ver vooruit en zoek mijn kansen, maar gemakkelijk is het niet.

Ja, daar was hij dan, de persconferentie van 21 april. Wat hadden we allemaal gehoopt op een versoepeling. Dat we ruimte zouden krijgen onze bedrijven weer open te doen. In de evenementenbranche, in de contactberoepen en in de horeca.

We varen op zicht, we hebben nog geen idee waar het eindigt. Maar we zijn er nog lang niet.

Ik wil dan ook alle ondernemers een hart onder de riem steken als jouw bedrijf nog steeds niet open mag. Houd moed, ik zou niet weten hoe, maar houd moed. Ik benijd je niet en zeker niet als je ook nog eens een hoop personeelsleden hebt.

Hou vol, houd de benen eronder en vaar op zicht en hoop dat het zicht steeds beter voor je word.

#corspronk #spreker #mentor #ondernemer #verkooptrainer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #digitalentrepreneur #youngentrepreneurs #businessowner #entrepreneurlife #ceolife #businessadvice #businessstrategy #startupbusiness #youngentrepreneur #successstory

Corona week 5 | Dit is het #doenwatkan | corspronk.nl

Terug naar het overzicht