Toen ik vanmorgen bezig was om de vlog op te nemen aan de tafel toen kwam ik bij de boekenkast en kwam ik het boek tegen: Voorbij de economische crisis! van Guido Tuys.
Ik ben het boek gaan lezen en wil enkele zaken daaruit met jullie doornemen.

Ik citeer uit het boek: Willen we de actuele malaise te boven komen, dan zullen we met ons allen de armen uit de mouwen moeten steken. Wat we daarbij nodig hebben, zijn nieuwe denkrichtingen, nieuwe paradigma’s en doorbraakinnovaties. Af en toe oude plateaus de deur uit werken is immers geen schande. Klassieke maatregelen helpen namelijk niet en het duurt allemaal te lang.

Als het zo is dat de anderhalvemetereconomie nog een paar jaar voortduurt en dat we afstand moeten blijven houden en anderhalvemeter is eigenlijk DE standaard. Ik hoorde vanmorgen op de radio al dat de grote evenementen nu al tot 1 september 2020 niet kunnen doorgaan. Of is het de bedoeling dat we tot 1 september kunnen gaan nadenken hoe we dit soort grote evenementen toch door kunnen uitvoeren.

Ik hoop dat je als ondernemer innovatief word. Dat je bedrijf mag blijven bestaan. Dus help elkaar, wees innovatief. Help elkaar aan ideeën en we halen #doenwatkan weer van stal.

Hou vol, houd afstand en alsjeblieft blijf gezond.

#corona #corspronk #spreker #mentor #ondernemer #verkooptrainer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #digitalentrepreneur #youngentrepreneurs #businessowner #entrepreneurlife #ceolife #businessadvice #businessstrategy #startupbusiness #youngentrepreneur #successstory

Corona week 4 | Anderhalvemeter | corspronk.nl

Terug naar het overzicht