Wat een week hebben we weer achter de rug zeg. Deze week kwam de tweede grote persconferentie waarin Minister Grappenhaus met zijn rode stropdas ons streng toesprak. Nu luisteren en anders krijg je een boete.

Ik hoop dat het indruk heeft gemaakt bij de juiste mensen, maar ik kan zeggen dat het besef dat dit allemaal echt waar is inmiddels is gekomen. Het kwartje is nu echt gevallen.

Ik ben dan ook benieuwd wat deze crisis in jouw bedrijf teweeg brengt. Heb je al zieken in je bedrijf of bij je werknemers hun families? Heb je het in deze tijd juist heel druk of is de omzet geheel verdwenen? Schrijf je reactie eens hieronder als je wil.

Zelf ben ik deze week aan het beeldbellen geslagen. Je ziet toch net iets meer dan als je belt en je hebt toch iets meer contact voor je gevoel. En als het zo is dat we voorlopig niet meer live kunnen afspreken dan kun je ook maar beter zo snel mogelijk wennen aan de nieuwe realiteit.

Stel nu dat deze situatie zou voortduren tot aan de Kerstdagen van 2020. Dat zou niet gemakkelijk zijn en je moet er niet aan denken toch?

Voor nu kan ik dan ook alleen maar tegen jou zeggen: Hou vol, Hou afstand en blijf gezond. Goed weekend en daarna weer een goede week.

Terug naar het overzicht