Tot afgelopen week was het nog rustig op de wegen, maar we mogen vanaf volgende week weer de wei in. Weer richting offline afspraken met anderhalve meter afstand.

Maar alhoewel het al wel mocht merkte ik toch dat ik vaak gewoon naar kantoor ging en deze afspraken nog niet maakte omdat ik dacht dat de klant dat nog niet op prijs zou stellen of omdat ik het ook nog wel fijn vond, even alleen op kantoor.

Toch mis ik het handen geven, die knuffel. Maar dat kan nog steeds niet, maar wel elkaar weer in het echt zien, dat kan wel weer. En dat was afgelopen week ook al weer te merken aan de drukte op de wegen. Er werden zelfs al weer files gemeld.

En ondanks dat we graag naar buiten willen hebben we in de afgelopen periode wel geleerd dat we online best veel dingen kunnen doen. Zo ben ik betrokken geraakt bij een coöperatie die elk evenement online kan maken. Just In Place. Dus ook straks als er weer 30 of 100 mensen in een gebouw mogen, kan de boodschap nog steeds verder gebracht worden aan een ontelbaar aantal mensen online.

De impact van online gaan we niet meer kwijt raken, dus denk na over hoe je je boodschap in de toekomst gaat brengen aan je doelgroep.

Graag wil ik hierover met je in gesprek. Bel me dan op 06-53321934

#wemogendeweiweerin #DGAondernemer #RegelingenDGAondernemer #visionair #corspronk #spreker #dgamentor #ondernemer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #webinararchitect #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy

https://www.corspronk.nl/just-in-place-uw-evenement-online/

Terug naar het overzicht